Ezzel már én is találkoztam a Kérdezőtől függetlenül. Mindenhonnét azt hallottam, hogy kerülni kell az ELTÉ-t mint a pestist, mert "oda csupa gyökér jár".
Fogalmam sincs, mi az oka, de sok egyetemistától hallottam már ezt, BGF-estől is, bölcsésztől is, jogásztól is.
Nézd, én oda járok és nem szeretem magát az egyetemet. Viszont imádom a szakirányomat :)
- Az épület maga tragédia, a mosdók minden emeleten be van ázva, leszedték a plafonról azokat a részeket, amik takarták a csöveket (női mosdó), így konkrétan rád csöpög a víz, miközben használni szeretnéd az illemhelyet.
- Egy hatalmas ketchup-ös vödör van az aulában minden esős nap, mert nagyon durván beázik. Sajnos a többi helyre még ilyet se raknak ki...
- A fűtés télen tragédia. Van 1-2 terem, ahol 32-35°C van, de a legtöbb tükrözi a kinti mínuszokat.
- TO (tanulmányi osztály): a nőci annyira nem akar dolgozni (hanem helyette kavicsokat fest), hogy az időben (!!!) leadott kérvényeket nem továbbítja, így lecsúszol mindenről. Bunkó, flegma, könyörögni kell neki a dolgokért, de amint nem zaklatod az ügyeddel, azonnal elblicceli a munkát.
- Tanulmányi ösztöndíj: 4,4-es átlagra nem kaptam ösztöndíjat 28 kreditre. Azok, akiknek 4,8 átlaga van kapnak max havi 30 ezret. Eszméletlen eltérés van a karok között.
- Hétvégi gyakorlat, számítógép kell hozzá. A tanár elmondta, hogy sajnos az idei évtől az iskola csökkentette a költségvetést és elvetette azt, hogy használjuk a számítógépeket. Az indok az volt, hogy "nincs szabad számítógépterem". Szombaton, a majdnem kihalt suliba.
- Gyakorlatok: fizess, fizess, fizess. Kötelező tantárgy, de nincs pénz a felszerelésre, így a diákok fizetik :)
Én nagyon szeretem a szakomat (már MSc-s vagyok), de az iskola és vezetése tragédia.
"Mindegyik egyetemet szapulják ez már csak ilyen, holott az egész magyar felsőoktatás egy csőd és csak egyre rosszabb lesz."
Igen, ebben van a legnagyobb igazság. Pár egoista, beképzelt elitista bemagyarázhatja magának, hogy mekkora ász egyetemre jár, az egész magyar felsőoktatás és rakás szemét, ahogy van.
Jah elte-n végeztem, mielőtt valaki ezzel akarná hitelteleníteni a hozzászólásomat.
"BGF-estől"
Ők inkább ne szóljanak le senkit. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!