Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Gyógyszerészetre jelentkezők,...

Gyógyszerészetre jelentkezők, Ti idén milyen ponthatárra számítotok legjobb esetben a SOTÉn?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok, lesz-e ponthatár emelkedès vagy csökkenés idén, illetve hány ponttal jelentkeztetek?

2017. júl. 20. 13:19
 1/5 anonim ***** válasza:

Beírtam már máshová, lehet már láttad is, de azért miért ne :D

"Szerintem gyógyszerészeten marad a szokásos, vidéken 385, Budapesten 400-405 körül."

(bár én ÁOK-ban reménykedem, de utolsó helyen nálam is van egy GYTK, csak nem a SOTE)

2017. júl. 20. 21:35
 2/5 anonim ***** válasza:
Én nagyon meglepődnék, ha 400 pont fölé menne idén is, de emelkedni meg egész biztos vagyok benne, hogy nem fog. :)
2017. júl. 21. 09:03
 3/5 A kérdező kommentje:
Első kommentelő, nem találkoztam a kiírásoddal, köszönöm a válaszaitokat! :)
2017. júl. 21. 16:06
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem számítok magasabb pontszámra, mint tavaly, mert a tavalyi emelt kémia átlagpontszáma 65 volt, az idei 55" ráadásul kevesebben jelentkeztek gyógyszerésznek mint tavaly.

Bár szerencsére az én érettségim jól sikerült, tehát felőlem emelkedhet bőven, 436 pontom van.

2017. júl. 25. 01:13
 5/5 anonim ***** válasza:

4-es, honnan veszed ezt az 55%-ot? 63,69% volt...

[link]

Ezzel együtt én is inkább csökkenést várok, de minimális arányban, max. 1-2 pontot.

2017. júl. 25. 06:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!