Gyógyszerészetre jelentkezők, Ti idén milyen ponthatárra számítotok legjobb esetben a SOTÉn?
Figyelt kérdés
Mit gondoltok, lesz-e ponthatár emelkedès vagy csökkenés idén, illetve hány ponttal jelentkeztetek?2017. júl. 20. 13:19
1/5 anonim válasza:
Beírtam már máshová, lehet már láttad is, de azért miért ne :D
"Szerintem gyógyszerészeten marad a szokásos, vidéken 385, Budapesten 400-405 körül."
(bár én ÁOK-ban reménykedem, de utolsó helyen nálam is van egy GYTK, csak nem a SOTE)
2/5 anonim válasza:
Én nagyon meglepődnék, ha 400 pont fölé menne idén is, de emelkedni meg egész biztos vagyok benne, hogy nem fog. :)
3/5 A kérdező kommentje:
Első kommentelő, nem találkoztam a kiírásoddal, köszönöm a válaszaitokat! :)
2017. júl. 21. 16:06
4/5 anonim válasza:
Nem számítok magasabb pontszámra, mint tavaly, mert a tavalyi emelt kémia átlagpontszáma 65 volt, az idei 55" ráadásul kevesebben jelentkeztek gyógyszerésznek mint tavaly.
Bár szerencsére az én érettségim jól sikerült, tehát felőlem emelkedhet bőven, 436 pontom van.
5/5 anonim válasza:
4-es, honnan veszed ezt az 55%-ot? 63,69% volt...
Ezzel együtt én is inkább csökkenést várok, de minimális arányban, max. 1-2 pontot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!