Gólyatáborban mennyire szívatnak?
Sulifüggő, nálunk annyira nem voltak nagy szívatások. Írhatok párat, de egyáltalán nem is biztos, hogy nálatok lesz ezek közül valamelyik:
- Hajnalban futás. 4kor kizavartak minden gólyát az ágyból (pizsamástól), és futás a szállás körül. Még elbújni sem tudtunk, kb sík terület volt és figyeltek minden sarkon. Legjobban a boxerben lévő fiúkat sajnáltam, nem volt annyira meleg emlékezeteim szerint :DD
- A lányok köldökére nyomtak tejszínhabot, a fiúkat kicsit megforgatták és bekötött szemmel kéz segítsége nélkül le kellett nyalni :DDDD
- reggel kopogtak az ajtónkon és mondták, hogy mindenki jöjjön. Aha. Amint kiléptünk, le lettünk "vízipisztolyozva" és aki meg azért sem ment ki arra még rosszabb sors várt, lefogták és leöntötték bőséges vízzel
Amennyire hagyod magad!!
Itatnak, vetkőztetnek bizonyoso feladatoknál, de mondhatsz nemet.
Személyfüggő, vannak olyanok is, akik már másnap a felsőbb évesekkel lógnak, mintha ők is közéjük tartoznának. :)
Amúgy semmi extra
Amennyire hagyod.
Nálunk a gólyatáborban nem voltak szívatások, de volt pl. olyan hogy elő kellett valamit adnunk a színpadon, és kitalálták, hogy a lányok felül melltartóban legyenek. Mivel én nem szoktam csak melltartóban megjelenni mások előtt, ezért ezt nem vállaltam be és kész. Nem történt semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!