Szerintetek lenne esélyem ebben a gimnáziumban?
Figyelt kérdés
Idén megyek 8.-ba, hetedik évvégén lett 3db hármasom, és 4 négyesem. Ha jól számoltam az átlagom akkor 4,4. A Kölcsey Ferenc Gimnáziumot (Bp) nézegetem nagyon, szerintetek mennyi esélyem lenne így? + Ha tudtok, írhattok kicsit gyengébb gimiket, illetve ami a mostani átlagomnak megfelel. Köszi:),2017. júl. 16. 19:19
1/4 anonim válasza:
Tanulsz és meglesz ennyi a titka.
2/4 anonim válasza:
Na de miből lett az a három hármas? Ha pont magyar-matek-töriből, akkor azért nehezebb ügy, mint ha mondjuk tesi-ének-rajzból...
3/4 anonim válasza:
Nem az átlag a lényeg, hanem az, hogy hogyan teljesítesz a felvételin.
4/4 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem az átlag a lényegesebb hanem hogy hogyan teljesítek a felvételin. Csak kíváncsiságból kérdezem.
És bocsánat, elírtam. 2db hármasom lett ; kémia és matek.
2017. júl. 18. 01:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!