Hány pontotok lett 2017-ben és hova jelentkeztetek?
Figyelt kérdés
Gondolom lassan mindenkinek feldolgozta már az adatait a felvi.hu érdekelne ti hogy látjátok a dolgokat :) Elég lesz a pontotok?2017. júl. 10. 13:57
52/66 anonim válasza:
ELTE BGGYK gyógyped és 428 pont. Tavaly úgy néztem, hogy 400 pont volt a határ. Reménykedem.
53/66 anonim válasza:
421 pont, KRE BTK japán szakára jelentkeztem. Úgy emlékszem, hogy tavaly 350-360 körül volt a ponthatár, szóval bízom benne hogy felvesznek. :D
54/66 anonim válasza:
404,KRE- nèderlandisztika, bizakodó vagyok :)
55/66 anonim válasza:
322 pázmány magyar állami levelező. szerintetek van esély rá? tavaly 324 volt a ponthatár, idén 50-en írták be, velem együtt 16-an első helyre
56/66 anonim válasza:
#55, mindenképpen van esély rá. :)
58/66 anonim válasza:
SZOTE ÁOK 442 voltam, bejutottam. :)
59/66 anonim válasza:
#55. voltam. Felvettek! :) gratulálok mindenkinek, aki bejutott :)
60/66 anonim válasza:
Ugye, megmondtam. :D Gratula. Én voltam, aki szerint mindenképpen volt rá esély és az SZTE orvosis. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!