Orvosi diagnosztikai analitikus, részeletek érdekelnek. Többi lent?
Tizedik osztályos vagyok. Nézegettem a felvit ezen a nyáron, és ez elég érdekes szaknak tűnik, azt hiszem ez tetszik a legjobban. Első évben nappali tagozatra szeretnék jelentkezni Debrecenbe, de kb. akkor tudnánk elköltözni, mikor másodéves lennék, ezért a másodévtől át szeretnék iratkozni Pécsre, levelezőre, ha összejön ez az egész.
A végzettektől, és ezen a szakon tanulóktól, főleg levelezősektől szeretnék kérdezni dolgokat. Alapvetően nem vagyok egy "zseni", 4,6-os átlagom van. Természettudományos tantárgyakból szeretem a biológiát és a földrajzot, de ha komolyan veszem meg tudom tanulni a többit is. A matekkal kicsit hadi lábon állok, de nem vagyok a legrosszabb. 12. osztályra meglesz a második nyelvvizsgám (1 felsőfokú, 1 középfokú, most épp egy harmadikra gyúrok). Egy szóval, ha komolyan veszek egy dolgot, összeszedem magam akkor sikerül.
A kérdéseim, hogy milyen tantárgyakat ismételjek át a nyarak alatt? Mire lesz szükségem? Milyen óráitok vannak? Melyek a szórótantárgyak? Miket, mennyit tanultok összességében? Mennyire bírható? Mivel lehet gondom?
Előre is köszönöm mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!