Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mit hallottatok/tudtok a...

Mit hallottatok/tudtok a Kodolányi János Főiskoláról? Esetleg aki oda jár, írhatna róla pár infót.

Figyelt kérdés
Művelődésszervezőnek szeretnék menni. Azt hallottam, hogy Pesten ez az egyik 'leggyengébb' suli. Vagy ha tudtok, mondjatok légyszi nekem olyan egyetemeket/fősulikat, ahol lehet ilyen irányban tanulni.
2010. máj. 20. 19:50
 1/5 anonim ***** válasza:
Jó az.
2010. máj. 20. 19:51
 2/5 anonim ***** válasza:

Énis oda jelentkeztem, pont andragógiára énis.:)

Lehet osztálytársak leszünk?:D

Én a pontszámokra vagyok nagyon kiváncsi vajon mennyi lesz kb..

Tanulj ám nagyon érettségire.:)

Hajráá.:)

2010. máj. 20. 22:20
 3/5 A kérdező kommentje:

áá nem, még nem idén érettségizeek. :))

de te mit tudsz a sulirol magárol meg az oktatásrol?

2010. máj. 21. 14:49
 4/5 anonim ***** válasza:

Oh, kár.. :( :)

Hááát... szóbeszéd vagy nem , én nem tudom eldönteni, de sokan nincsenek jó véleménnyel róla.. viszont akik odajárnak azok csak jót mondanak róla.. népligethez közel van ugyhogy a közlekedés is jó a bejárósoknak mint például én leszek ha nem vesznek fel a dunaújvárosi főiskolára.

Egyébként azt mondják szépen fejlödik, akárcsak a dunaújvárosi ugyhogy szerintem nincs probléma vele..

Állitolag jól képzett oktatók tanítanak..

Hát, egyenlöre ennyit tudok neked mondani, de talán szeptember után kicsit többet.:) remélem.:)

Nah szioka.:)

-Előző voltam-

2010. máj. 22. 12:43
 5/5 A kérdező kommentje:

köszi az infokat. :)

ne izgulj tuti felvesznek.^^

2010. máj. 22. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!