Mit lehet tudni a BGE KVIK ker mark szakáról?
hihető amit írsz...
gondolom egy statisztikát, gazd matekot meg operáció kutatást egy gimis 2es simán megcsinál egyetemen bulizással és zéró tanulással :D :D :D
Ülj le fiam, egyes !
Első vagyok.
Nekem teljesen mindegy, hogy te oda mész-e tanulni, nem lenne semmi előnyöm vagy hátrányom ha hazudnék ezzel kapcsolatban. DE! Ha hiszed, ha nem, pont a statisztikáról beszélgettünk múltkor, mert panaszkodtam neki, hogy másfél tanultam a statisztika vizsgámra szinte éjjel-nappal, a feladatok szövegét már szinte kívülről fújtam, úgy éreztem megy is, és mégis megbuktam 30 százalékkal. Erre ő mit reagált rá?: Előző nap leült, végigcsinálta az órai feladatok nagyrészét, és 3-as lett neki. Ebben semmi túlzás nincs, ha felvettem volna diktafonnal ugyanezt hallanád vissza. Ezekután ha valaki nekem azt mondja, hogy az a szak egy kicsit is nehéz, az arcába nevetnék.
Ami még duplán tetszett, hogy az egyik tanára épp kutatást csinált évközben az alkohol fogyasztási szokásokról, ezért ha 6 emberrel kitöltettek egy kérdőívet, akkor megajánlott 5-öst kaptak.. Ilyen a világon nincs, megint egy tantárgyon átmennek úgy, hogy 0 tudásuk van.:D Ezt a szakot a legbutább ember is elvégzi, utána mehet a mekibe..
Arra egy cseppet sem gondoltál, hogy te vagy a hülye és ő okosabb nálad, ugye ? :)
Ja persze, hogy nem. Mert te vagy a legjobb ;) legokosabb, legszebb...
Nem vagyok a legjobb és legokosabb és legszebb, nekem is vannak hibáim és rajtam is kifognak tárgyak. Van önkritikám, nem kell aggodnod miattam.:) Nem tudom miért estél igy nekem, mikor pont neked probálok segiteni és ráláttatni erre a szakra minél részletesebben, ugy beszélsz mintha már ide járnál és ugy szurnám le a szakodat.:D de tudod mit? csináld meg, és gyere vissza mesélni.:) Egyébként meg látod engem erösit meg a másik válaszolo is, miszerint 2 ott tanulo barátnöje ugyanugy szidja.:)
Az meg, hogy én vagyok a buta és ö az okos, nyilván elöfordulhat. Viszont ami megint engem igazol, hogy az én szakomon mindenki más bukdácsol statbol, ezek szerint mindenki buta és a lakotársam csak okos? Tudod mit? Legyen igazad.:)
Hello, én múltkor láttam egy ilyen videót, nemtom,ez-e az:
https://www.youtube.com/watch?v=cWxHCGmZEhQ
de amúgy arról az iskoláról van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!