Egyetemi Átsorolás és Átjelentkezés, lehetséges-e megtartani az Állami ösztöndíjat, ha megpróbálok átjelentkezni egymásik egyetemre?
Figyelt kérdés
Sajnos nagyon úgy tűnik hogy ki fogok csúszni egy kredittel a meghatározott kreditszámtól, és nem igazán tudom, nem is nagyon találtam sehol, hogy ha átsorolnának, akkor az már érvényes lesz, ha esetleg sikerülne átjelentkezni, vagy a másik Egyetemen, már valószínűleg akkor se lenne hely államin, hogy ha nem sorolnának átt a jelenlegin? Esetleg ha valaki tud bármilyen információt, nagyon hálás lennék érte. Előre is köszi!2017. júl. 2. 23:35
1/1 anonim válasza:
Ha nincs elég kredited benn maradni államin akkor a másik egyetem se vesz át államira. Átjelentkezésnél megnézik az átlagod és a krediteid számát, ha látják hogy nem érted el a minimumot szólnak úgyis, hogy csak önköltségesre tudnának átvenni. Ezt átjelentkezéssel nem tudod kijátszan, újra kell felvételezned a szakra februárban vagy ha maradsz önköltségesen egy év múlva kérvenyezheted az átsorolást államira (habár ez ritkán sikerül, mert nagyon jó átlag kell hozzá meg hogy legyen üresedés).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!