Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » 2018 nyarán a legnagyobb fiam...

2018 nyarán a legnagyobb fiam befejezi az általános iskolát. Cukrász vagy szakács szeretne lenni. Ha felveszik az iskolába, akkor az iskola segít gyakorlati helyet találni?

Figyelt kérdés
2017. júl. 2. 23:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ha megfigyelted, nem a diplomát erőltettem, hanem az érettségit. Ahogyan a fenti hozzászólók is. Én hiszek a szakmunkában és nagyon meg is becsülöm. Szívesen is csinálnám, asztalos szeretnék lenni ha kétkezi munkából kellene élnem.

Én csak látom, hogy mi folyik a világban, és azért szorgalmaznám, hogy a gyereknek legyen érettségije + szakmája, plusz beszéljen lehetőleg minimum németül.

2017. júl. 5. 09:23
 12/13 anonim ***** válasza:
Ui: a százalékok itt nem sokat jelentenek, attól függ melyik topicban szólsz hozzá. Belekötsz egy wing tsunosba a sport rovatban, azonnal 50% alatt találod magad mert csapatokban lepontoznak. Diéta rovat még rosszabb e szempontból.
2017. júl. 5. 09:25
 13/13 anonim ***** válasza:

Igaza van a 62%-osnak, én érettségi után jöttem rá hogy amit 100%-nak hittem, mégsem az én utam.Ha elmegy egy 4 éves érettségire akkor addig annyi mindennel találkozik, hogy ki tudja mi lesz addigra.Még ha nem is lesz 4-es 5-ös tanuló, akkor is.Egyébként a gyakorlati hely nagyon sokat számit, és az hogy a suli biztosit az kb annyit jelent hogy lesz hol mosogatnia meg krumplit pucolnia, jó gyakorlati helyet nehéz találni, ismeretséggel könnyű de mivel Mo tele van rossz éttermekkel, igy elég nehéz. legalább 4 csillagos szállodát kéne megcélozni ha szakács szeretne lenni.

20F

2017. aug. 10. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!