Hova menjek felvételi előkészítőre?
Sziasztok!
Jövőre leszek 8.-os.
Az Apáczai Gimnáziumba szeretnék menni Budapesten.
Sajnos itt ennyi időseknek nincs felvételi előkészítő ezért a segítségeteket szeretném kérni az ügyben hova menjek ahol biztosan felkészítenek erre az alkalomra.
Minden válaszra kíváncsi vagyok ha pozitív élmények is vannak azoknak is örülnék.
Szia!
Én saját tapasztalatból azt tudom ajánlani, hogy kérd meg egyik mostani tanárod, hogy mondjuk heti 1 órában tartson felvételi előkészítőt az osztálynak. Nálunk tavaly ez úgy működött, hogy otthon mindenki egy héten 2 magyar és 2 matek feladatsort önállóan megoldott, arra az órára behozta és a tanárral megbeszéltük, ha valamit nem értettünk. Ez nálunk jól működött, fel is vettek szintén az apiba. Én 4.ben próbáltam ezeket a felvételi előkészítő tanfolyamokat, drágának nagyon drága volt de semmit nem ért. Bár lehet hogy pont neked válik be. Sok sikert a felvételidhez jövőre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!