Melyik érettségi volt nehezeb? a 2016-os vagy az idei?
Figyelt kérdés
Ugy összességében.
Koszi a valaszokat elore is!:)
2017. jún. 30. 17:00
1/9 A kérdező kommentje:
*nehezebb
elnézést.
2017. jún. 30. 17:01
2/9 anonim válasza:
Tudás és szerencse sajátos kombinációjából alakul ki a könnyűség/nehézség érzése. Ez mindenkinél más. Ámde viszonylag kevesen vannak, akik kétszer érettségiztek egymást követő években...
3/9 A kérdező kommentje:
Jo de azert csak meglehet saccolni, hogy melyik volt a nehezebb vagy kb egyforma szintu volt..
2017. jún. 30. 17:20
4/9 anonim válasza:
Attól függ, melyik tantárgyat veszed alapul.
A biológia és kémia ebben az évben nehezebb volt, míg pl. a matek könnyebb (szerintem). Úgy összességében is-is.
5/9 anonim válasza:
Én is csak a biosz-kémiáról tudok nyilatkozni. Tavaly sokkal könnyebbek voltak.
Viszont szerintem átfogó véleményt nem igen fogsz hallani, hisz nincs olyan ember, aki a létező összes tantárgyból írt volna érettségit nemhogy tavaly is és idén is, de még csak egy éven belül sem.
6/9 anonim válasza:
Az angol nehezebb volt, legalábbis az írásbeli része. A tavalyiban nagyon egyszerű feladatok is voltak. Persze itt a gyakorin mindenki nagyon okos és 98 százalékot ér el emelt szinten is... :)
7/9 A kérdező kommentje:
Igen sokan irtak, hogy 90% felett meg hasonlok de szinte majdnem mindenki (hozzateszem elozo 3vben is ugyanigy volt) de julius 26-an ugyis megtudjuk ;)
2017. júl. 2. 00:30
8/9 A kérdező kommentje:
*evben
2017. júl. 2. 00:31
9/9 anonim válasza:
én is csak a biosz kémia emeltről tudok nyilatkozni, hasonló véleménnyel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!