Átlagos, közepes érettségivel (minden tantárgy 40%os) és átlag 3-as bizonyítvánnyal nincs esély még a fizetős főiskolára sem?
Azért kedves utolsó mert eltelt azóta 10 év.
Azóta van 3 szakom egyiket főiskolán belül végeztem kitűnővel.
Kellene diploma a munkámhoz.
Előbb írtam, hogy "mindenki bejut, aki fizet". De hozzátenném, hogy ezek nem is érnek sokat. Szóval ha tényleg egy jó munkát akarsz végezni, akkor egy normális diploma kell.
Mert mindenki tudja, hogy melyik egyetem mennyire könnyű. És ha el akarsz helyezkedni a diplomáddal, akkor biztos hogy olyat vesznek fel, akinek nagyobb értékű a diplomája.
Az ilyen iskolákat végző hallgatók szokták szidni a világot, hogy "diplomám van, mégis mekiben dolgozok".
Sokszor jobban megéri szakmát tanulni, sőt elég sokat lehet keresni sok szakmával, sőt sok hiányszakma is van.
Közel olyan jó fizetést is kaphatsz, vagy akár jobbat is, cserébe nem dobsz ki egy csomó pénzt és időt egy értéktelen diplomára.
És az számít hogy van 3év alatti gyermekem?
És szakirányban dolgozom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!