Szegedi egyetemről kinek milyen véleménye van?
A szakról nem tudom milyen, nem GTK-s voltam, FB-on van rengeteg csoport, ott esetleg ráírhatsz pár emberre, de szerintem már itt is ki lett vesézve.
Albérletet úgy is kereshetsz, hogy csak 1 szobát, nem kell az egész lakást kivenni. Vannak normálisak is, én 5 évig laktam Szegeden így albérletbe.
Állásra milyenre gondoltál? Nyilván ez végzettségtől függ, hogy van-e munka, mert ez csak egy dél-alföldi város, nem BP, szóval van munka, de csask módjával. Levelezős leszel? Mert nappali szak mellett a teljes állás nem fog beleférni
Albikat itt nézegess szerintem illetve még a felvételi ponthatárok előtt nézzétek ki, mert utána sokkal nehezebb lesz találni.
Kétkezi munkákról nem tudok nyilatkozni, de diákként tuti hogy tudsz találni viszont a végzettséget nem igénylő diákmunkáknál 500-600ft-os nettónál többre ne nagyon számíts. Például a telekomnál mindig keresnek ilyen telefonos emberkéket. Egyéb kérdés? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!