Milyen a Petőfi Sándor Gimnázium (Budapest I. ker. )?
16 éves lány vagyok, szeptemberben megyek 11-be, és a mostani iskolámból szeretnék átkerülni máshová. (Osztályommal, tanáraimmal jó a kapcsolatom, a vezetőség a gond.) Július 5-én megyek felvételizni a Petőfibe.
Jó képességű, de nem annyira tanulós diák vagyok. Az angolt, a bioszt és az infót lenne nagyon fontos, hogy jól tanítsák. (Biosz-infó / esetleg biosz-fizika faktra szeretnék menni.)
Olyanok véleménye érdekelne, akik oda járnak/közelmúltban odajártak: milyen a légkör, az oktatás színvonala, a szervezettség? Esetleg ha pont egy oda járó jövőre 11-es találná meg a kérdést, elmondhatná, hogy mennyire lennének nyitottak azok az osztályok egy új diák felé...
Igen, fakultáció. :D
Tagozatra nem is tudnék átmenni, mivel eddig nem voltam tagozatos.
Hát, ha a diákok nem valami értelmesek, az kevésbé érdekel, mint hogy tanítsanak normálisan és legyen érettségim. Köszi a választ, várok még többet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!