A tanulmányi osztályokat ilyenkor lehet hívni az egyetemeken? Érdeklődés céljából.
Nem ez a kérdésem.
Összetett kérdéseim vannak a szakokkal kapcsolatban.
Senki nem rosszindulatú, csak tapasztalt...
A felvételivel elkéstél, tehát nem azért érdeklődsz. Ha most szeretnél bekerülni, szeptemberben mindent el fognak mondani. Ha oda jársz, akkor meg végképp érthetetlen a kérdésed, tudod, hogy ez az egyik legrosszabb időszak.
Ezért kérdeztem, hogy mit akarsz kérdezni. Mert ha felvételi információ kell, akkor ne most telefonálj. Ha nem írták be egy jegyed és néhány nap múlva lezárják a félévet, akkor viszont igen, hívd őket.
Néha nem megsértődni kell, vagy rosszat belelátni, hanem válaszolni egy egyszerűen feltett kérdésre.
Pontosan nem tudjuk mit akarsz kérdezni, mert nem árulod el, de az egyetlen értékelhető mondatodból arra következtetek, hogy te mint jövőbeli felvételiző szeretnél érdeklődni az egyetem szakjairól.
Nos, a nyakamat rá, hogy online elérhetőek a tantervek és tantárgyi leírások minden egyetem esetén, ezen kívül tudtommal mindegyik tart nyílt napokat, pont ezért, hogy segítsék a felvételizőket dönteni.
Tehát ez ügyben ne hívd őket, ők az egyetem hallgatóinak dolgait intézik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!