Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ti felvennétek, felvesztek...

Ti felvennétek, felvesztek diákhitelt?

Figyelt kérdés
Es ha igen mennyit es mikortol kell fizetnetek? Nem biztos, hogy allamira felvesznek ezert vacilalok mert felvehetnek meg szakot koltsegeset. Szerintetek erdemes?
2017. jún. 29. 13:40
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
De pl egyik ismerosom vezeto pozicioba van ilyen diplomaval. Es friss diplomas.
2017. júl. 1. 00:02
 12/17 anonim ***** válasza:
És gondolom nem valami ismerős által, protekcióval...
2017. júl. 1. 00:06
 13/17 A kérdező kommentje:
Ezt en nem tudom. De azt igen, hogy mindenaron ebbe szeretnek dolgozni meg szep hivatas.. Hat majd merlegelek mi lenne a jo.:)
2017. júl. 1. 00:09
 14/17 anonim válasza:

Hitelt semmiképpen nem vennék fel a helyedben, hiszen nemtudhatod hogy mire elvégzed az adott szakot pl lesz e még kereslet a szakmádra, eltudsz e benne rögtön helyezkedni.

Próbáld meg a levelező szakot, ott alacsonyabbak szoktak lenni a ponthatárok,vagy keresztfélévesen. Levelezősön pedig még valami lazább munkát is kereshetsz és tudsz félretenni.

2017. júl. 1. 20:35
 15/17 anonim válasza:
Szia! Én is pont ezen gondolkozom. Engem felvettek államira, ugyanez a szak, szerintem is nagyon szép hivatás. Viszont a megélhetés és a lakás kérdés még előttem áll. Kollégiumba nem vennének fel, de szüleim nem támogatnak. Erre kellene a hitel, amit valószínűleg fel is veszek. Te végül hogyan döntöttél? Felvettek?
2017. júl. 29. 09:36
 16/17 A kérdező kommentje:
Szia!:) Felvettek az allamira igy nem kellet hal istennek :) Kollegiumot szertnek mert 132 kmre van innen a suli tolem nehezkes lenne a bejaras.
2017. júl. 29. 10:45
 17/17 A kérdező kommentje:
Irj ram ha szeretnel:)
2017. júl. 29. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!