Tudna ajánlani valami jó középiskolát?
Sziasztok!:)
Na szóval az én életemben is eljött az a pont hogy döntenem kéne a középiskolát illetően,ez rendben is van,de ez a döntés kiterjed majd az egész további életemre,így nem szeretném a véletrenre hagyni!
Röviden rólam:
Most leszek 8.-os(Habár ezt gondolhattátok,de van egy rossz tulajdonságom,amit valószínűleg észre fogtok venni..Mindent próbálok túl magyarázni)
-7 éven át osztályeslső vagyok
-kézilabdázom(kb.2 éve:))
-zongorázok(1 éve)
ha ,,idősebb leszek,, orvos szeretnék lenni,így olyan gimnáziumot keresek,ami kémia - Biosz tagozatos :)
Az nem igazán számít hogy merre van a gimi,csak az hogy jó híre legyen,és kolesza,meg persze a tagozat!:)
Remélem tudtok ebben nekem segíteni!
Várom válaszaitokat:)
XOXO 13/L
Hupsz**Nem maradtak ki azok a fránya helyesírás hibák sem** osztályelső**Véletlenre**Túlmagyarázni**
Ezer bocs kedves kérdést olvasok,de 4 órakkor még elég reggel van:D #Jókoránkelni:3
Budapesten pl. a legtöbb sulinak nincs saját kolesza, hanem nagy központi koleszok vannak. Egyről tudok, ami elég erős gimnázium, van saját kolesza és van biológia illetve term. tudományos tagozata is: ELTE Apáczai Csere János Gyakorló Gimnázium és Kollégium.
Ez a belvárosban van és úgy tudom biológiában és kémiában kifejezetten jónak számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!