Ti mire számítotok mennyi lesz idén a ponthatár az ELTE proginfón?
Tudom hogy az egyik legelcsépeltebb és leghülyébb kérdés amit a felvételivel kapcsolatban fel lehet tenni az, hogy mennyi lesz a ponthatár, de én mégis kíváncsi vagyok rá hogy mit gondoltok mire számítotok.
Ugye tavaly 350 volt, mennyivel fogják emelni szerintetek idén? Az szinte biztos hogy a max az 15. Én a 10-nek már nagyon tudnék örülni mivel nekem kb olyan 360 lesz.
Leírom ide is amit írtam privát üzenetbe hátha valakinek segít aki elolvassa! :)
"Alapjáraton én is nyugodt lennék (ezért is hajtok hogy meglegyen a biztos 365 pont) de most azért félek, mert ez előző évekre ez nagyon ne volt igaz. 2013-ban pl 3 ponttal emelték utána 6-al, majd 2015-ben viszont 24-el (!) ami brutális lehetett, '16-ban meg 15-el. Tehát a tendencia most tényleg azt mutatja hogy kb olyan 10 körül lesz a ponthatár főleg, mert a szakon kevesebbel növekedett az újak száma mint az előző években."
Mikor en romaniaztikara jelentkeztem 324 volt a ponthatar az azelotti evben, amikor engem felvettek 363 :D
En nem kalkulalok nezd meg a felvin tavaly hanyan jelentkeztek es hogy iden mennyien :) sok mindent ki lehet belole szurni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!