Egyetem mellet lehet okj-s tanfolyamot végezni?
elég hülyén hangzik, de nagyjából erről van szó:
gimnáziumból gépészmérnöki képzésre jelentkeztem egy egyetemre, és eléggé megbántam(most érettségizem) hogy előtte nem végzek el egy kb 10 hónapos okj-t, fel is készítene rá, beletanulnék valamennyire, ad 28pontot(igaz nélküle is tuti felvesznek) plusz a döntő ok hogy nem tudom később egyetem után mennyit számít egy állásinterjúnál,hogy azt is végeztem.
Köszönöm a segítséget!!
A gépészmérnök nem igazán "büfészak" szóval szerintem egy-két zseninek (évfolyam legokosabb tanulói) menne, de átlag vagy az alatti személynek nem.
Egyébként komolyabb helyeken nem a papír számít igazán (legtöbb helyre szükséges, de nem elégséges).
Ha meg a diploma megvan, akkor interjún elhanyagolható az OKJ, úgy is a tesztek a döntőek.
igazából egyetem után meg hülyének néznének, meg akkor már felesleges is lenne szerintem:D
nem egy bme-t jelöltem, végzett már itt nem egy ismerősöm, meg tudom csinálni.
utána sem néztem hogy milyen okj-s tanfolyamokat fogadnak el stb, de ha azt mondjátok hogy nem származik majd belőle hátrányom ha megvan a diploma akkor oké
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!