Egyszerűen sehol sincs meg az oltási kiskönyvem, most így mi lesz?
Figyelt kérdés
'15ben végeztem. Az eü kiskönyvem megvan, az oltásim nincs meg. Nem igaz hogy a 21. században nem tartjak ezt nyilvan valahol. Holnap orvosi bizsgalat es beiratkozas, oda kell a kiskönyv.2017. jún. 21. 14:05
1/7 anonim válasza:
A gyerekorvosi kartonodon ott kell legyen minden kötelező védőoltás, amit kaptál, elcsattogsz és kiállítják az új oltási könyvedet.
2/7 anonim válasza:
De, nyilvántartják. A Te kis könyvedben. Keresd elő, és ne itt nyavicskolj.
3/7 A kérdező kommentje:
Te aztan konnyen beszelsz :)
2017. jún. 21. 14:33
5/7 anonim válasza:
Csináltatsz ellenanyag vizsgálatot
6/7 A kérdező kommentje:
Vettem oltasi kiskonyvet. Azt mondta a haziorvos is es az ANTSZ-es is hogy a gyermekorvosnal (mivel ott kaptam) erdeklodjek, es ő bemasolja. Ugyhogy holnap delutan elemgyek a gyermekorvoshoz, es megkerdrzem hogy akkor hogy működik a dolog. Az iskola meg csak raer megkapni, 1-2 nap mulva. Hiszen az eüs kiskönyvemben is minden rendben volt kb fél évvel ezelőtti vizsgalatok vannak benne (korhazi munkahoz kellettek)
2017. jún. 21. 15:15
7/7 anonim válasza:
A dolog úgy működik, ahogy már az első válaszban leírtam. Bemész, és megkéred az asszisztenst (a doki se kell hozzá), hogy állítson ki új kiskönyvet, minden adat ott van náluk hozzá. Ha vettél üreset, még jobb, de nekik is van.:-) Mi már végigjátszottuk ezt, kétszer, mert az én fiam is pont olyan precíz és rendszerető, mint te.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!