Hányas átlag az elvárás a szombathelyi Horváth Boldizsárba?
Figyelt kérdés
Az összes szakra. Azért kérdem mert úgy tudom minden szakra más az elvárás.vagy tévesen értesültem?2017. jún. 18. 23:30
1/7 anonim válasza:
Mindenhova 5,2-es átlagot várnak el.
2/7 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem írni, hogy a bunkó, haszontalan,gúnyos válaszokat elkerülném.előre is köszönöm!
2017. jún. 18. 23:45
3/7 anonim válasza:
Hát, pedig én erre nem sok esélyt látok...
4/7 anonim válasza:
Csak az a lényeg, hogy minél több pontot szedj össze a felvételin, azt, hogy a jegyeiddel vagy az írásbeliddel teszed meg, vagy esetleg mindkettővel, az édesmindegy.
5/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépeb köszönöm a 3. Válaszadónak:)a sok idióta közt ezen az oldalon jó néha ilyen emberektől választ kapni mint ön/te
2017. jún. 19. 12:54
6/7 anonim válasza:
Persze... egy alapvető információt vadidegen emberektől vársz, amit ráadásul nem is lehet készpénznek venni ahelyett, hogy felhívnád mondjuk az iskola titkárságát, és ott érdeklődnél... de mi vagyunk az "idióták", te véletlenül sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!