Duális képzésről tapasztalat?
Az Óbudai Egyetem könnyűipari szakára jelentkeztem és elgondolkoztam a duális képzésen. De mivel csak ebben az évben fog elsőre indulni így tapasztalat híján nem tudom bemerjem-e vállalni. Az lenne a kérdésem, hogy aki esetleg odajár tudna e pár tanácsot adni, érdemes lenne? Vagy aki most jelentkezett oda ő jelentkezett a duális képzésre?
Vagy így nagy általánosságban mi a vélemény a duális képzésről? Mert nagyon jól hangzik, de ki tudja, hogy tényleg minden úgy lesz-e ahogy leírták. Pl. bármikor ott lehet hagyni és áttérni a "sima" szakra. Ez igaz?
Azt hittem ismerősödtől tudod nem statisztika alapján. A felvi.hu statisztikája alapján a villamosmérnök is 190 ezret keres nettóban és mind tudjuk, hogy ennél többet kapnak. :D Az adatok 2013-ban készültek.
De teljesen mindegy én először is a duális képzés előnyeire, hátrányaira vagyok kíváncsi :)
Ide írom, mert nem válaszolok privátra:
Igen, ajánlom a szakot, de nehéz. Kémiára nagyon nagy szükség van, ha gyengének érzed magad belőle akkor elég szenvedős lesz. Ugyanez igaz a matekra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!