Valaki aki érettségizett már újra?
Figyelt kérdés
Olyan kérdésem lenne, hogy tavaly leérettségiztem xy iskolában. Jövőre szeretnék egy másik iskolában emelt angol érettségit tenni és matekot középfokon újra. Új érettségi bizonyítványt adnak az új iskolából és az eredeti érettségim iskolája nem is fog benne szerepelni vagy csak egy kiegészítő lapot kapok vagy hogyan zajlik ez?2017. jún. 13. 09:30
1/2 anonim válasza:
csak tanúsítványt adnak, nem kapsz másik bizonyítványt
2/2 anonim válasza:
Én szintemelőztem idén, de erre a kérdésre enélkül is tudnék válaszolni: Csak egy tanúsítványt kapsz, ha már van érvényes érettségi bizonyítványod. Ha nincs, mert mondjuk valamelyik tárgyból megbuktál, akkor bizonyítványt kapsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!