Honnan szedik az iskolák az emelt szintű tételeket?
Elég nehéz, ha neked csak az értelmes válasz, ami neked bólogat. Egyébként tízerszer leírtam neked, hogy ezek központi tételek, erre te az iskolát hívogatod, hogy adjanak ki neked információkat a pontos tételekről, na biztos marha sok fogalmad van róla, hogy hogyan működik, de bocs, hogy bele mertem kérdezni, hogy mi van, ha az volt a lényeg, hogy az elvárt kompetenciáid szerint értelmezd, ahogyan ÁLTALÁBAN AZ ILYEN ESETEKBEN.
De biztos mindenki rohanni akar majd segíteni neked ezek után, hogy először az iskolát zaklatod valamivel, amit semmiképpen de adhattak volna ki, aztán a teljesen jóindulatú válaszolókat sértegeted, és végül még neked áll feljebb, hogy mindenki a "szent oktatási rendszert" védi, mintha az oktatási rendszernek pont egy külsősként is simán megoldható, hússzor átellenőrzött, áltagos intelligenciával bőven teljesíthető kompetenciateszt lenne a komoly problémája.
De nem baj, mert személyeskedéssel és szalmababokkal érvelni, meg a körülményekre és a csúnya rendszerre haragudni sokkal egyszerűbb, mint minden más.
Nem akarok álszent lenni, én is egy csomószor azt mondom, hogy fuj, a rendszerrel van a baj meg az ilyen-olyan iskola miatti hátrányaimmal, de az egy újabb szint, hogy te ezt komolyan el is hiszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!