Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mi a véleményetek a Szinyei...

Mi a véleményetek a Szinyei Merse Pál Gimnáziumról? Bp.

Figyelt kérdés
2010. máj. 18. 15:43
 1/5 anonim ***** válasza:
melyik tagozat? én oda jártam bio-kém tagozatra(de már 4 éve végeztem), akkor nagyon jó volt. Magas színvonallal lehetett bekerülni, a tanárok magas színvonalat vártak tőlünk a négy év alatt. Ennek meg is lett az eredménye, nagyon magas átlaggal zártunk, mindenki tovább tanult, neves egyetemeken. Én nagyon szerettem.
2010. máj. 18. 16:08
 2/5 A kérdező kommentje:
Emelt szintű angol tagozatra.
2010. máj. 18. 16:16
 3/5 anonim ***** válasza:
nahát, ott már olyan is van? :O Jól le vagyok maradva... De szerintem nem választottál rosszul, az angol tanárok az én időmben nagyon jók voltak. És a légkör sem utolsó, remélem élvezni fogod:) Ha még nem láttad a sulit, akkor ne ijedj meg amikor meglátod, elsőre tényleg ijesztő, de nagyon jó hely:)
2010. máj. 18. 17:16
 4/5 A kérdező kommentje:
Szóbelin voltam, akkor láttam. Belvárosi jellegű, tetszett. :)
2010. máj. 18. 20:01
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

A Szinyeibe járok, szerintem nagyon jó suli.

Ha bármi kérdésed van még, küldj e-mailt. :)

2010. máj. 22. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!