Hogyan szedjem össze magam és tanuljak?
Ha ennyire nem megy, tényleg hagyd!
Ha eddig tanultál rendesen, eszedbe fog jutni a felkészülési idő alatt, ami kell!
Ha nagyon akarod, akkor pihenj pár órát, és később tényleg csak lapozd át a jegyzeteidet. (Én anno napközben tengtem-lengtem, és este 10-kor kezdtem átlapozni a Nagy Etele-féle jegyzetet.)
Szia! Hogy ment? Mit húztál? Kedvesek voltak a tanárok?
Ha még nem voltál, és nézed a válaszomat, drukkolok :D
Heló :)
A glükóz bontásának lehetőségei a vázizomrostban volt az A tétel, a B tétel pedig a szivárványos ökle szaporodási viselkedéséről szólt, de volt hozzá mindenféle kérdés, ökológia, etológia, légzés. A légzésről sajnos nem tudtam pár dolgot (kagylók kopoltyújának elhelyezkedése, halak külső gázcseréje - ehhez a bőrlégzésről kezdtem beszélni, de nem volt jó).
Hát remélem nem vontak le rá sok pontot, mert igazából minden más részkérdésre válaszoltam, az A tételhez nem is kérdeztek. Annyi volt még a baj, hogy a B tételt nem tudtam szépen felépíteni, mert a részkérdések nem kapcsolódnak egymáshoz, meg szerintem nagyon hadartam is. Hát most már mindegy.
Holnap megyek angolra :( Egy hónapja meg se szólaltam angolul, de ez még annyira nem is baj, inkább attól félek, hogy húzok valami olyat, hogy tol egy nagy blank-et az agyam, és meg se bírok szólalni.
Köszi :) Izgultam nagyon, de nem blokkoltam le. Szerintem egész jól sikerült, bár a képleírás nem volt túl jó, az nekem sose ment jól.
Viszont attól félek, töriből meg fogok bukni. 22-én derül ki, hogy mikor szóbelizek, viszont úgy hallottam, azokat szokták előre venni, akik kevés tárgyból közepeznek, úgyhogy lehet, hogy én már aznap leszek, mert csak 2 tárgy van, a magyar meg a töri :(
Töriből mindig csapnivaló voltam. Oké, az írásbelit megírtam 61 pontra, de csak az atlasz, a józan paraszti ész meg a források segítségével, amúgy sajnos majdnem 0 a tudásom. Próbálom tanulni a tételeket, de csak egy nagy adatmassza az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!