Így tényleg lehet buktatni?
Figyelt kérdés
Harmadik éve járok egy ötévfolyamos gimnáziumba (10.es vagyok hivatalosan). Az előző félévben elég lazára vettem a dolgokat, nagyon sokat rontottam. Emiatt behívták a szüleimet többször is beszélgetni, nekem is mennem kellett négyszemközti beszélgetésekre. Félévkor ott voltunk néhány diákkal együtt, hogy mi lettünk a "semmirekellő rossz diákok". De mivel én is éreztem, hogy ez így nem mehet tovább, hajtani kezdtem. Több tantárgyból is javítottam. Viszont ma, előzetes bejelentés nélkül közölték velem, hogy meg fogok bukni. A bizonyítványt már meg is írták. A tantárgyból viszont a jegyeim alapján minimum a kettes meg lett volna. Lehet ilyet csinálni egyáltalán? Vagy van itt valami szavam? A tanár szerint tanítás céljából húzott meg.2017. jún. 7. 15:39
1/4 Andizsuzsi válasza:
Ha a nevelőtestület egyetértett azzal, hogy elégtelen volt a teljesítményed, akkor igen, lehet.
2/4 anonim válasza:
Igen, lehet (bár szerintem nem helyes, de lehetséges).
3/4 A kérdező kommentje:
akkor sajnos bele kell törődnöm úgy látszik. :/ pedig már megörültem a fejemnek a 2,3-as átlagommal ebből a tárgyból
2017. jún. 7. 20:00
4/4 Sakura22 válasza:
Igen nyilván lehet , mivel mikor lazára vetted a sémát a tanárok látták, hogy nem érdekel téged és így mindegy , ha megbuktatnak, viszont ez a te javaddá is válhat , most már megtanultad, hogy nem szabad nagyon lazára venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!