Hogyan lehetséges, hogy ennyire hibásan javították ki az emelt angol íráskészség résznél a leveleimet?
Nem tudom... Én is mindent full jól beleírtam, szempontok szerint, a hosszabbik levélnél az összeshez hiányjelet írt. Én már nem is idegesítem magam a töri esszé javítás után. Nagyon nem tetszik ez a tanár dönti el hány pont dolog. Nagyon hasraütős, és nekik nem számít, de nekünk még egy pont is hatalmas jelentősséggel bír.. :(
Szóbelivel meg alig lehet javítani.
"összes többi feladatsorban"
Itt az angol feladatsorokra gondoltam, mint nyelvhelyesség stb, mielőtt valaki félreértené.
Huhh, látom azért nektek is meggyűlt a bajotok a javítótanárokkal ... De én komolyan nem értem, hogy lehet így javítani egy olyan dolgozatot, aminek a pontszáma egyáltalán nem mindegy ...
Szerintem nem Fehérváron javították, bár nem mernék megesküdni rá. Annyira nem néztem meg a javítótanár nevét, inkább a csodás aláhúzásait figyeltem :D .
Utolsó, nekem is hosszú lett a fellebezésem, vagy észrevételem, vagy mi a fene a neve . :D Bár ami papírt mi kaptunk, azon egy picike téglalap volt benyomorítani mindent, mondom köszi, lehet nem lesz elég a hely. Aztán azt fogják kifogásolni, hogy túl kicsi betűkkel írtam...
És szerintem is fura, hogy a tanár dönti el.. Akkor legalább többen átnéznék (ami lehet hogy így is volt, de a javításból nem ez jött le).
Én is csatlakozom hozzátok! A levelet biztos pontforrásként vettem, szóval arra mindig nagyon készültem. Nem volt ez másképp az érettséginél sem. Az iskolában mindig 80% feletti, sokszor majdnem hibátlan leveleket kaptam ki. Itt pedig a két levelem százalékos átlaga 65% körül mozgott...
Szerintem sem jó, hogy ennyire szubjektív a javítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!