Általános iskolában a 6. vagy a 7. osztály a nehezebb?
Hát én most vagyok 7.-es. Idén jobb lesz az ádtalgom,de ettől eltekintve szerintem a 7. nehezebb,de ha érdekesnek találod a biológiát,kémiát,földrajzt,fizikát vagy ezek közül bármelyiket sokkal élvezetesebb mint a hatodik. Én személy szerint szeretek olyan dolgokat tanulni ami érdekel és engem majdnem minden érdekel szóval ja.
A tanárok mindig azt mondogatták hogy a 7. lesz a legnehezebb. Lehet hogy valakinek az de Pl.: Matekból alig vettünk újat az egész szinte ismétlés. Igaz ez a biológia,föci és még pár tantárgyra. Amit alsóban környezetismeretből meg természetismeretből vettünk azt egészitettük ki. Nyelvtanból, kémiából,töriből,fizikából esetleg irodalomból vettünk nagyon új dolgokat.
Ha jó tanuló vagy akkor semmi baj nem lesz
De ha kicsit hanyagabb akkor 2 vagy 3 és leszel Én pl 4,2volt az év vegibizonyitvanyom 6.ban
hetedikben félévkor azért küzdöttem hogy nebukjak meg 3tantargybol de sikeresen letudtak zárni
Szóval sok sikert :3
Ami a 6.-ikba könnyebb:
Történelem
Irodalom
Nyelvtan
Heti oraszám: 28 bár ez változó
Ami 7.-ikbe könnyebb:
Természetismeret érdekesebb (4 új tantárgy)
Matek
Hittan
Idegen nyelv
Heti oraszám: 40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!