Ha államin vagyok és abba hagyom az iskolát, akkor kell fizessek az iskolának?
BGE felső oktatási szakán vagyok és abba szeretném, hagyni az iskolát. Második félévemben járok. Jelenleg 23 kreditem van, és ha nincs 36 kredite valakinek akkor automatikusan fizetősre kerül. Ha kiiratkozok akkor nem kell semmilyen költséget fizetnem?
Kérem, csak az írjon, aki valós információ birtokában van
Off
ha az ember osztatlan képzésben otthagy egy szakot a 2. Félév után de elkezd egy másikat akkor is kell fizetni?
Ha abbahagyod, és nem osztatlan akkor ígyis-úgyis fizetsz. Mindegy hány kredited van és miylen az átlagod.
Ezt nem tudom, bocsi. Azt tudom, hogy nem osztatlannál leeht ezt csinálni mert egy szaktársam is ezt csinálja, de osztatlanost nem ismerek ilyen helyzetben....
Ha egy éven belül beiratkozol másik felsőoktatási intézménybe nem kell fizetned.
Plusz lehet mindenféle indokra hivatkozva mérséklést/fizetési kötelezettség alóli felmentést kérni. (teljes felmentés jár pl. a hazai munkaviszonyért)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!