Magyar írásbeli fellebbezés- megér egy próbát?
Figyelt kérdés
Eddig mindig jó tanuló voltam, most mégis alacsony pontszámot értem el az írásbelin.Nem tudom elhinni, hogy ilyen rossz lett. Vannak olyanok akik kedvező elbírálásban részesültek fellebbezéskor? Még nem tudom , hogy akarok-e fellebbezni, mert az is lehet, hogy csak rontanak rajta... Vélemények? Mennyire tanárfüggő?2017. máj. 29. 11:37
1/6 anonim válasza:
Csak akkor érdemes, ha 1-2 pontot akarsz még kerestetni. Mennyire rossz?
2/6 A kérdező kommentje:
71%
2017. máj. 29. 11:56
4/6 anonim válasza:
Na moszt én úgy gondolom NEM ÉRDEMES fanyalogni a 71%-ra. A tanára biztos megtette a tőle telhetőt. valószínűleg tanár beavatkozása nélkül rosszabb lenne, te meg jobban sírnál!
talán többet vártál magadtól? a sok buzgó tanulás után?
6/6 anonim válasza:
Fellebbezni akkor érdemes, ha a tanár eltért a nyilvánosan is elérhető javítási útmutatótól. Más esetben a fellebbezés alaptalan. Csak azért nem érdemes, mert nem tetszik az eredmény, az lehet a dolgozat hibája is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!