Tudnátok véleményeket mondani a budapesti magánkollégiumokról?
Ami még eszembe jutott: az internet borzaszto volt, lassu, és sürün el is ment. Sokalltam érte az 1800 forintot, de nincs mit tenni ha ennyi az ára. Viszont bármi elromlott, nagyon segitökészek voltak, rögtön hivtak szerelöt. Még a kiégett izzot is ök fizették. Amin még meglepödtem, hogy minden bevitt elektromos eszközért pluszban kellett fizetni. Szerencsére laptop és hajszárito nem tartozott közé, de ezen kivül melegszendvicssütö, mikro, vizforralo nem mehetett volna csak ugy.. Plusz ami nem tetszett, hogy minden hülyeségért fel akartak számolni büntetést. Tele volt a nagykuka, és csak mellé raktuk le a szemetes zacskonkat. Rá egy orával megjelent a portás, hogy a kamerán látta mit csináltunk, és 2ezer forint büntetést kell ezért fizetnünk..
Lehet nem mész oda, de gondoltam leirom. Mikor én keresgéltem véleményeket a kolirol, olyan rossz volt, hogy nem találtam semmit, hátha ez a jövöben segit valakinek a döntésben.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!