FONTOS! Melyik budapesti gimit ajánlanátok?
A lényeg, hogy egy nyitott, jó hangulatú, elfogadó hely legyen, emberközpontú, nem egy rideg és zord verseny- és teljesítményorientált suli. Ne legyen nagyon kemény, mondjuk Fazekas szintű, de azért ne is legyen gyenge, vegyék komolyan a tanulást/tanítást. Leginkább dráma vagy média tagozat érdekel, esetleg magyar, de az nagyon esetleg, a felső kettő a fő. Tudom, hogy ez nagyon "álomkép" elképzelésnek tűnik, mert nem minden fekete és fehér, csak az a lényeg, hogy több legyen benne a fehér, és kevesebb a fekete.
Most kilencedikes vagyok, a nyáron valószínűleg Budapestre költözünk, ezért sulit váltok. Az általános iskolám szörnyű volt, utána átmentem hatosztályos gimibe, ahol bár vannak barátaim, az osztályközösség szörnyű, és nem érzem jól magam. Ezért most mindenképp szeretném jól átgondolni, hová megyek. Egyébként eddig a Vörösmaty Gimnáziumot néztem, az a fentieknek mennyire felel meg? Jöhet olyan véleménye is, aki épp az adott suli kilencedik évfolyamára jár, hogy ő hogy látja, milyen az osztálya.
*Vörösmarty
Két helyen is elírtam:'D *sorry, sorry*
2. - Szimpatikus a suli, viszont angolra annyira nem mennék:/ Szeretem a nyelvet, de nem olyan szinten, hogy ilyen mennyiségben tanuljam. Ettől függetlenül még átgondolom, mert tényleg jónak tűnik:)
3. - A Babitsot néztem, de ott a japán érdekelne, azt meg maximum úgy tudom, hogy újrajárom a 9.-et... ><
"3. - A Babitsot néztem, de ott a japán érdekelne, azt meg maximum úgy tudom, hogy újrajárom a 9.-et... ><"
ha célod japánul tanulni, akkor +1 év ne zökkentsen ki ebből :) mert sokkal több hasznod lesz belőle, mint az az egy újrajárt év által elvesztett idő
a Babits tényleg egy nagyon erős iskola, jó helyen van, jó alap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!