A Miskolci Egyetem Egészségügyi Kar, vagy a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar (Zalaegerszeg) a jobb?
Az egerszeg ellenes vagyok:
Itt tanulok lassan 1 éve gyógytornász szakon, a kollégium és a programjai egy nagy nulla illetve a város is. Semmi lehetőség nincs, semmi. Ha az egyetemen sétálsz (ami egyben az egyik koli) úgy érzed magad mintha egy gimnáziumban lennél semmi egyetemi hangulata sincs. Ja és amit a honlap ír hogy ilyen kondi terem olyan úszás bérlet amolyan színházi jegy...KAMU
A Miskolci Egyetem Egészségügyi Karát került el messziről!!! Nem alakíthatod az órarended, nincs olyan, hogy szabadon választható tárgy, mert mindig csak egy van meghirdetve, a tanárok hozzáállása kritikán aluli, a tanulmányin nem foglalkoznak veled , ha baj van stb! Én ott végeztem, ugyan nem azon a szakon, de sok közös tárgyam volt velük és sok rosszat mondtak ők is. A tanárok közül a jobbak 1-2 éve leléptek onnan, mert annyira gáz az egész. őszintén mondom, ne oda menj! Nem tudom , milyen a másik egyetem, de ami az ME-EK-nál folyik az szörnyű!
Egyébként szép Miskolc, az egyetem és a park is, de a tanárok és a csodálatos adminisztrátorok elrontják az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!