Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Igaz, hogy a budapesti Teleki...

Igaz, hogy a budapesti Teleki Blanka Gimnázium egy k**vaképző?

Figyelt kérdés
ebbe a gimnáziumba vettek fel és páran mondták nekem, hogy amúgy egy k**vaképző, tudom nagyon hülyén hangzik de ezt mondták nekem és ez tényleg igaz lenne? és leírnátok azt is miért gondolják sokan ezt erről a gimnáziumról

2017. máj. 14. 20:16
 1/10 anonim ***** válasza:
A fenéket az. Nagyon jó hírű iskola, az hogy vannak ott olyan lányok akik úgy öltözködnek az azért van mert SAJNOS divatos ez a fajta öltözködés, de a normálisak azét tudnak kulturáltabban öltözködni és viselkedni. Minden iskolába vannak bulizós, nagy party arcok, vagányak meg felvágósak akár egy elit iskolába is. Én egy összevonás miatt bekerültem egy elit iskolába ahova alapjáraton nem vettek volna fel, sőt le is köptek volna, de összevonás miatt automatikusan bekerültem és ott amennyire sokan állították hogy milyen kulturáltak meg jó tanulókból álló diákok vannak egyik rosszabb volt mint a másik. Az a egyszerű szakközép ahol piásak, füvesek, balhézósok voltak legalább is ez volt a hírnév ők ezerszer különbek voltak náluk mert ők legalább odafigyeltek másokra és senkire nem erőltettek rá semmit. Én véleményem az hogy teljesen mindegy milyen iskola hogy szakmunkás vagy nagy hírnevű gimnázium a diákok viselkedése minden suliba lehet jó, normális, vagy éppen rossz, teljesen mindegy mi az iskola neve.
2017. máj. 14. 21:20
 2/10 anonim ***** válasza:
#1 Németh László? :DD
2017. máj. 14. 21:59
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az első válaszoló kommentjét, és egyet értek veled :)
2017. máj. 15. 14:20
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
En is oda megyek. Egyatalan nem k***a kepzo,hidd el! En sem ide akartam eredetileg,de tetszik a suli. A szintfelmeron se lattam nagy olyan lanyokat. Egyebkent az altalanos sulim tele van veluk. Figyelj,egyik ismerosunk a Radnotiba jar ami 4.-5. legjobb Budapesten es ott is talaltak mar fuvet egy diaknal meg egy 5.-es lany eheztette magat. Szoval nyugi,jo hely! ;)
2017. máj. 19. 13:16
 5/10 A kérdező kommentje:
Az utolsónak is nagyon szépen köszönöm, hogy válaszolt. Most már megnyugodtam :D
2017. máj. 19. 17:25
 6/10 anonim ***** válasza:
Mivel már válaszoltak a kérdésedre, ezért csak érdeklődnék, hogy van egy Telekis csoportunk amibe mindenkit gyűjtünk akiket oda vettek fel. Esetleg már benne vagy/vagytok? Ha nem akkor írjatok privát üzit és beraklak titeket.
2017. máj. 19. 19:23
 7/10 A kérdező kommentje:
Én benne vagyok a csoportba.
2017. máj. 20. 10:30
 8/10 anonim ***** válasza:
Milyen szakra jelentkeztetek?
2017. máj. 20. 18:52
 9/10 anonim ***** válasza:
En is benne vagyok. En nyekes matek-tori
2017. máj. 21. 14:09
 10/10 anonim ***** válasza:
65%

Szia, én végzős telekis vagyok és én nem tudok róla hogy lenne ilyen képzés, vagy új tagozat a sulinkban...

19L

2017. júl. 1. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!