Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Milyen a közösség a Rendőrtisz...

Milyen a közösség a Rendőrtiszti Főiskolán?

Figyelt kérdés

Arra gondolok például hogy az osztályok milyenek?

Mert én hallottam olyat,hogy oda csak olyan lányok mennek akik csúnyák és tiszta fiúsak...én ezt hülyeségnek tartom,de azért gondolom megkérdezem...A kollégiumba vannak szivatások?Az elsősöket szokták szivatni?Vannak egyébként helyes fiúk?:)(nehogy azt higgyétek,hogy nekem ezek annyira fontos tényezők,mert azért szeretnék oda menni hogy rendőr legyek,csak azért ezek a dolgok is érdekelnek...:)olvastam a neten hogy mit művelt 5 diák a RTF-en(szexvideót készítettek a kollégiumba)és én ebből arra következtettem hogy nincs valami nagy fegyelem a kollégiumba...vagy tévedek?Egyébként lehet menni bulizni este?(bocsi hogyha van néhány hülye kérdésem,csak nem vagyok túl tájékozot...)lécci válaszoljatok majd,köszi:)

2010. máj. 16. 12:02
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!