Történelem emelt érettségi könnyű volt?
Figyelt kérdés
Hogy érzitek?2017. máj. 10. 15:42
1/9 anonim válasza:
Szerintem nagyon. Az első részhez nem is kellett semmi tudás, sokat segítettek a források, olyan volt mintha szövegértést írtam volna. Az esszék meg az összes ajándék volt, mondjuk az EU gazdaságát kivéve, de az úgyis csak rövid, de muszáj voltam választani. Tatárjárás meg kommunizmus-nemzetiszocializmus összehasonlítása ajándék... Könnyebb volt mint amire számítottam.
3/9 A kérdező kommentje:
Na most konnyu volt vagy nem?:D
2017. máj. 10. 17:25
4/9 anonim válasza:
Szerintem igen. Szerinte nem. Értetlenkedel itt he..
5/9 A kérdező kommentje:
jo de te legalabb kifejtetted miert volt konnyu :D
2017. máj. 10. 17:53
6/9 anonim válasza:
Szerintem nem volt nehéz, viszont csalódtam. Történelemre mentem és nem nyelvtamra, mert ez inkább volt az.
7/9 A kérdező kommentje:
Es jelentkeztel felsooktatasra?:)
2017. máj. 12. 00:37
8/9 anonim válasza:
"Történelemre mentem és nem nyelvtanra"
Hát figyelj, én azért nem panaszkodok... :DD De az igaz, hogy más volt mint amire a legtöbben számítottunk, de könnyebb volt így, úgyhogy semmi gond. :D Én az esszéket nem értem azóta sem, hogy hogy adhatnak ilyen könnyűeket emelten. Mondjuk arra számítottam, hogy az újfajtából könnyűek lesznek és nem egyből a legnehezebb témákkal indítják el. De ilyenek, hogy tatárjárás esszétéma emelten... Mondjuk nem azért, hogy egy nehezebbnek jobban örültem volna, de akkor is... :D
9/9 anonim válasza:
Azért csalódtam, mert így egy olyan is jobban megirhat vagy legalábbis hasonlóan egy emelt TÖRIT aki alig tud valamit. Mindent ott kellett kilogikázni és néha elég férreérthető volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!