ÉRETTSÉGI-2017 Vélemények? Várok minden diákot, szülőt, aki érintett. Kinek mi a véleménye?
A magyar első felére kevés volt az idő a matek második része meg szerintem elég nehéz volt.
A többi még majd eldől.
magyar 2-3
matek 3-4 körül ahogy érzem.
Magyar szövegértésre tényleg kevés volt az idő,illetve a kérdésekre is körülbelül ugyanaz volt a válasz. Az érvelés témája kicsit elvont volt szerintem. A novellának nehéz volt a szövegkörnyezete,de 4-est várok . Az 5ösről lecsúsztam biztosan.
A matek nekem rettenetesen nehéz volt. Míg felette ültem úgy éreztem jó megoldásokat írok,de aztán kiderült itthon megnézve,hogy nem. 4 évig küzdöttem a matekkal,1.9es átlaggal engedett át a tanár.A 2 esben reménykedek,nagyon remélem,hogy nem kell szóbeliznem.
Magyar első felére nagyon kevés volt az idő. Az érvelést megírtam, de a petőfis feladatnál maradtak üresen részek. A második részre volt bőven idő, ott az összehasonlítást választottam. Talán a szóbelivel kihozok belőle egy gyenge négyest.
A matek könnyen ment, max 1-2 apróbb hiba van benne. Szernitem a 90% mindenképpen megvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!