Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A ballagás miért van előbb,...

A ballagás miért van előbb, mint az érettségi?

Figyelt kérdés
2017. máj. 4. 18:34
 1/3 anonim ***** válasza:
mert abszolválnod kell az utolsó évedet az érettségi előtt ugyebár
2017. máj. 4. 18:41
 2/3 anonim ***** válasza:
42%
Én se szeretem ezt, mikor leginkább kellene gyúrni az érettségire, akkor jönnek az ilyen programok mint a kicsengetés... És szerintem is a sulis éveket akkor kellene lezárni ha megvan az érettségi, addig nincs mit ünnepelni.
2017. máj. 4. 19:30
 3/3 anonim ***** válasza:
Egyetértek... a másik kedvencem, hogy a szerenád is az érettségi előtti héten van, egyes helyeken ráadásul több este is van. Én sokkal szívesebben szervezném ezeket érettségi utánra, akkor már jobban el is tudnám magam engedni, és kiélvezni a programokat. Előtte túl nagy az érettségi miatti para...
2017. máj. 6. 00:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!