Holnap megyünk beiratkozni egy új iskolába. Szerintetek van még hely?
Most 9.-es vagyok és jövőre is az leszek, mert másik suliba megyek. (Másik szak, ès sok lenne a lemaradás)
A honlapon azt írják, hogy max 26 főt vesznek fel. Ez kozmetikus szakma + érettségi lenne. A felvételik ugye már megvoltak, szóval elvileg megvan, hogy kit vesznek fel. Viszont ha nem mehetek oda akkor nem tudom mi lesz velem. Szerintetek van még hely?
Bocsi, tudom hülye kérdés de nagyon izgulok és hátha van valakinek ilyesmi története.
Nem tudom mi a pontos menete a szakközépiskoláknál/szakgimnáziumoknál az átiratkozásnak, de szerintem ez nem teljesen úgy megy, hogy beállítasz a beiratkozásnál, hogy te ide szeretnél járni szeptembertől, főleg, hogy a kozmetikus szakmához van pályaalkalmassági vizsgálat, még a beiratkozás előtt.
Mindenképpen hívjátok fel az iskolát vagy küldjetek neki levelet, amiben leírjátok, hogy mi a helyzet, és akkor talán, ha nem sikerült feltölteni a férőhelyeket lehet esélyed bekerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!