Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A véleményeteket kérdezem...

A véleményeteket kérdezem (többi lent)?

Figyelt kérdés
A bioszból 5. Osztályba a mensiről a péniszről és az emberi testről tanulunk mint kiegészítő anyag. Szerintetek ez nem korai? Nekem nem baj de tudom nem a kozépkorba élünk lehet a szexről és intimitásról beszélni de a véleményetek érdekelne.
2017. máj. 1. 20:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nem korai.
2017. máj. 1. 20:22
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát figyelj..azok után hogy ide is írogatnak ki 12-13 éves kislányok hogy lehetnek-e terhesek, lehet hogy nemhogy nem korai, de késői is...
2017. máj. 1. 20:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem még késő is... nekem 12 évesen jött meg, azért elég gáz lett volna, ha nem tudom, miért történik ez velem. Nem árt, ha az ember már kicsi korban is tisztában van azzal, hogy hogy működik a teste, a nemi szerve. Attól még senki nem fog idejekorán szexelni, ha tanul róla, viszont legalább előre megtudja, milyen fontos pl. a védekezés.
2017. máj. 1. 22:38
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedves véleményeket én is ezen vagyok várok még válagyokat
2017. máj. 2. 06:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!