Mit csináljak ha nem vettek fel középiskolába? (lent)
Egy normális középiskolába jelentkeztem, ami szakgimnázium!
Hívtak tegnap, hogy még egy osztályt indítanak így felvesznek(smúgy nem vettek volna föl). Csak a lapon az volt, hogy oda nem vettek föl, csak oda ahova nem szeretnék (csak tartalékba jelöltem meg). Más nap telefonáltak, hogy felvettek ahova szerettem volna, kérdeztük az iskolától, hogy a rosszabb iskolával mit kell csinálni akkor, mert a lapon az van, hogy fölvette. mondta a jobbik iskola hogy a rosszabbikba fölvettek, akkor a jobbikba nem, mert itt azokat veszik föl akiket sehova! Ez most mi ? Mi tévő legyek? Ha kell hosszabban leírom!
Előre is köszönöm!
De kedden bemegyünk és beszélünk az igazgatóval, lehet számítani valamire?
Ha minden kötél szakad, akkor kezdd el a rosszabbik suliban, és év közben, vagy év végén jelentkezz át a másikba (én csináltam ilyet, kétszer is. Volt egy kis elbeszélgetés, jegyek átnézése, ennyi).
Kedden megy veled valamelyik szülő? Mert hátha még el tudnak intézni neked valamit :)
Egyébként nem értem, hogy nem vettek fel, amikor értelmesen, összeszedetten írsz. Meg az egész kavarást se, de én még a KLIK előtt jártam suliba hál' Istennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!