Mik lesznek a leglényegesebb különbségek középiskolában az általános iskolához képest?
1.évben vittem minden könyvet és füzetet az órákra és 1-2 órát ellógtam abban az évben
2. évben már csak füzeteket vittem és lógtam 5-6 óráról
3. évben már csak táskát vittem kajával és lógtam 100 órát amiből mindegyiket anyám igazolta ( félt hogy megbüntetik pénzbírságra, ha nem igazolja XD)
4. évben csak füzeteket vittem mert érettségi év és ezért csak 15 órát lógtam
11.-ben volt a legjobb :D
tanulással annyi, hogy ha rendesen óráról órára tanultál általánosban (mint én) akkor 4 évig nem kell tanulj semmit mert azzal a tudással + doga előtti szünetben átolvasod a leckét lazán összeraksz egy 3ast (matekról nem érdemes lógni kivéve ha penge vagy belőle)
tanárok jó fejek kb sz*rnak a fejetekre nem állnak neki lelkizni ha adnak egy 1est. Ha valami érdekel még írj privit
Attól is függ, hogy milyen suliba mész...ha erős gimibe vagy szakközépbe akkor tanulni kell, tisztelni kell a tanárokat és nem lehet lógni, mert a szülő nem igazolhat csak úgy 100 órát, három szülői kikérő van, vagyis 3!napot igazolhat a szülő. Nem kell annyival többet tanulni mint 8.-ba, de azért kell rendesen óráról-órára.
Na de ha egy gyengébb szakközépbe vagy netán szakiskolába mész, akkor sokkal könnyebb lesz mint az általános. A tanárokat ott tényleg nem érdekli, hogy mi van veled, mert osztogatják a rossz jegyeket, mivel mást nem tudnak tenni. De egy jó suliban azért megkérdezik, hogy miért is nem tudsz semmit, és addig feleltet amíg ki nem hozol egy nyomorult kettest, még akkor is ha egy hónapon keresztül csak téged kell feleltetnie. (Hidd el tapasztalatból mondom, nálunk több ilyen tanár is van, csak hát általában aki egyest kap az kövi órán ötösre tudja, szal nincs gond...)
Na szóval remélem érted, ez nem egy konkrét dolog, függ az általános sulid szintjétől, a középsuli szintjétől meg ilyenek.
Első voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!