Szegedi Deák Ferenc gimnázium?
Milyen a gimi ?A közösség?A gólyanapról,gólyatáborról vélemény ?
Valaki kapott levelet az iskolától?Az oldalon láttam,hogy felvettek ,de nem kaptam még levelet.
A válaszokat köszönöm !
A közösség általában jó, legalábbis mindenhol ezt látom. Persze biztos vannak olyanok, akik számára nem kellemes a légkör.
A tanárok általában normálisak, figyelnek a diákra és nem csak versenylovat látnak bennük.
A gólyatábor igazából augusztus végén egy egynapos program, valamilyen szempontból jó, valamilyen szempontból fölösleges. Ha azt nézzük, úgysem azok a "klikkek" maradnak meg, amik ott kialakulnak.
A gólyahét (ha jól emlékszem) októberben (vagy novemberben?) van, erre előzetes feladatokat kell csinálnotok az osztállyal, a záró nap pedig valamelyik nap délután van, talán csütörtöki vagy pénteki nap. Ekkor az osztályok fellépnek az osztálytáncukkal, van pár ügyességi feladat. Meg valamikor ez a záróesemény előtt a suliban az órák közötti két húszperces szünetben szintén ügyességi feladatok vannak. Ezek természetesen pontra mennek. A gólyahéten van sütinap is, az egész gólyacucc kapcsán ez a felsőbb évesek kedvenc napja szerintem...:D
Egyébként gratulálok a felvételért!
Szia!
Engem is felvettek, viszont levelet én még mindig nem kaptam.
Melyik tagozatra vettek fel?:)
És egyébként gratulálok!:))
(előző voltam)
Igen,majd találkozunk xD
De vigyázz velem xDDDD Garantáltan nem fogok megszólalni elsőre xDDDDDDD
Nem merek :DDD
:DDD
Az őrült és bolond jelzőt én is megkaptam már xD
Egyrészt a fekete humorom miatt xD meg az idiótaságom miatt xDDDDDDDDDD
Amúgy az az őrült magas mennyinek számít ?
Ha akarod privátba is írhatod,vagy inkább én írjak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!