Milyen lesz a Berzsenyiben? (2017/8)
Nagyon jó, hogy idekerültél :D Telis tele van jobbnál jobb tanárokkal, az összes korrekt, és humánon nem követelnek annyira a reál tárgyakból, tudják, hogy humánosok vagytok, és ahhoz viszonyítanak. Szerintem nem kell olyan sokat tanulni, ha nem akarsz kitűnő lenni, nekem 4,25 volt félévkor az átlagom úgy, hogy háziírással kb. egy óra alatt megvagyok (de nem is minden nap írok házit), tézékre olyan 4 órákat szoktam tanulni (kb. 2 napot zsinórban) :D
A közösség nagyon jó!! :DD A gólyatábor életreszóló élmény lesz, 12 csoportba lesztek beosztva, minden csoportban 12 diák, minden tagozatról 3, hogy ne csak az osztályban, de évfolyam szinten is összeszokjatok :D Én jóban lettem évfolyamtársaimmal, most is néhány legjobb barátom, de ők nem a csoptársaim voltak XDD A gólyatábor előtt van 2 kirándulás is, az egyik májusban, a másik júniusban. Tematikusak a programok, majd meglátod a felvételi levélben, hogy idén mi a téma:DD
Egyébként szerintem inkább reálos suli, de a humánon sem lazsál az ember. Nekünk van mindenféle plusz,pl. tavaly Biblia projectet kellett csinálni ( a bibliával kapcsolatban bármilyen munkát be lehetett adni, én fotóztam pl. de volt aki ppt-t csinált, vagy videót stb.), idén meg "Mestermunkát" kell beadni, ami kb. ugyanez, amit leírtam, csak nincs témája, te találod ki :D
10.-ben az osztálykirándulás Székelyzsomborban van, ez még nem tudom milyen, hisz még most állok előtte :D
3 nyelvet tanulsz humánon, az első nyelv mindenképp az angol, a második nyelvet 10.-től tanulod, ez lehet német, olasz, francia vagy orosz. 3. nyelvként kötelező a latin, ha a mi tanárunkhoz kerülsz, akkor egy csomó érdekes dolgot tudsz majd meg a kultúráról, a lélekről, meg egyéb nem is latinba vágó témákról :DD Ő nem veszi komolyan szerintem az egészet, korrekten osztályoz, így 10.-ben szódogákat írunk kb. csak, 9.-ben volt nyelvtanozós dolgozat is. A többi tanár nem tudom milyen, de a lényeg, hogy a mi ofőnk, aki a másik csopi latintanárja, ő többet követel a diákjaitól, mint tőlünk a mi tanárunk.
Kihagytam valamit? :DD Ha van konkrét kérdésed, írj nyugodtan:))
Üdv.: egy 10.A.-s (szintén humános ;))
Köszönöm a válaszodat! :)
Talán csak annyi, hogy a májusi-júniusi kirándulásokra kizárt, hogy eltudjak menni (és emiatt nagyon haragszom amúgy a "Sorsra", de két lemondhatatlan programom van az napokon pont!://), emiatt nem fognak "csúnyán nézni" rám?:D A gólyatáborba természetesen megyek, ha törik ha szakad, csak nem lesz-e gond a beilleszkedésnél, hogy előzőleg nem voltam? (előre kell szólni ha valaki nem tud menni? mennyien szoktak elmenni?)
Szia:)
Engem is ide vettek fel, már van pár emberrel csoport chatünk, ha van kedved írj privátot, és akkor beszélhetünk, meg bevehetlek:)
Hello, osztálytárs!:)
Én is humánra megyek, kíváncsi vagyok, ki vagy:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!