"Ateista" gimnáziumok Budapesten?
Figyelt kérdés
Még csak vallásosokat találtam.2017. ápr. 18. 13:28
3/6 A kérdező kommentje:
Kosz a segitseget. Vki normalis?
2017. ápr. 18. 14:43
4/6 anonim válasza:
eddig mind2 válasz normális volt ;) teljesen igazuk volt, te nem tudsz keresni.
5/6 anonim válasza:
Így kapásból csak a Fasori jutott eszembe ami "vallásos", de állítólag ott se veszik olyan nagyon komolyan, bár nem tudom, nem oda járok. Bármelyik másik gimi pl. Könyves, Madách, Szent László, Kölcsey, Szinyei állami gimnáziumok, mert sztem erre gondoltál "ateista" alatt.
6/6 anonim válasza:
Kifejezetten ateista gimi (?) nincs Bp.-en, se sehol máshol. A vallásszabadság mindenkinek jár (törvényesen és amúgy is), biztos van mindegyik gimiben hívő és nem hívő.
Ha nem vallásos gimikre gondolsz, akkor gyakorlatilag mindegyik az ha nem írják oda, hogy ők XYZ Evangélikus gimnázium.
Milyen erősségűt keresel, hányas tanuló vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!