Mik a velemenyetek ezekrol a gimnaziumokrol?
Figyelt kérdés
Foleg az oktatas erdekel es a tanulnivalo.
Persze a kozosseget is leirhatjatok, hogy milyen ott :D
Szoval:
Jedlik Anyos Gimnazium
Madach Imre -"-
Teleki Blanka -"-
Weores Sandor -''-
II.Rakoczy Ferenc -''-
2017. ápr. 17. 21:52
1/2 anonim válasza:
Jedlikbe jár pár ismerősöm, ahogy hallottam már nem olyan jó az iskola mint régen mert picit felvegyült és lazultak a követelmények, de mindent összevéve mondták hogy jó iskola, az ismerősöm egy erős hármas tanuló volt általánosba tanulás nélkül és ugyan ezt a szintet bírja tartani úgy hogy lassan végzős, szóval ember függő ki mennyire izzad vért de ha picit is fogékony vagy a tanulásra akkor könnyedén menni fog. A többi iskolát nem ismerem és ismerősök se nagyon járnak oda. A Weöres Sándor gimit talán egy picit, lehet keverem az iskolát de én úgy emlékszem hogy az valahol nem messze van a török flóris utcától nem? Ha igen akkor az az iskola első látásra nem volt túlságosan vonzó, valahogy nem nézett ki túl barátságosnak, de nem akarok hülyeségeket beszélni nekem ennyi jött le belőle az idő alatt amíg ott voltam, de ez szigorúan csak saját vélemény amit 1-2 óra alatt vontam le, szóval lehet hogy hatalmas baromságot mondtam.
2/2 A kérdező kommentje:
Értem,köszi h válaszoltál! (Végre valaki)
Ment a zöld kéz :)
2017. ápr. 20. 07:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!