Minden középiskolában lehet 1 évet halasztani?
Figyelt kérdés
Kisbabám lessz igaz korai, de nem ez a lényeg hanem, hogy 11.-es vagyok most, ezt az évet befejezem mivel júliusra vagyok kiírva, de viszont utána szüksége van rám a babának nagyon és az utolsó évemet el szeretném halasztani 1 évvel, mert semmiképp nem akarom eldobni ezt a 3 évet és a mai világban már muszáj az érettségi. Minden suliban lehetséges ez?2017. ápr. 3. 13:00
2/5 anonim válasza:
Nagyon gáz, miért voltatok ilyen felelőtlenek. 8 osztállyal mégis hogy gondoltad, hogy fel tudsz nevelni egy gyereket. Sehol nem fogsz munkát kapni.
3/5 A kérdező kommentje:
Hallod te nagyokos! Egyáltalán nem kértem ki a véleményedet tehát neked szavad nincs..:)
Ha tudsz olvasni a lényeg az, hogy leérettségizek nem tudom milyen 8 általánosról beszélsz csicsk@ pofájú.
2017. ápr. 4. 08:23
4/5 anonim válasza:
Minden iskolában lehet,sok erőt és kitartást a későbbiekben!
5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!
2017. ápr. 12. 08:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!