Szegeden melyik a legjobb gimnázium humán tantárgyak szempontjából?
Deák, Radnóti, Ságvári
Ezek közül
1.: A Deák miért az utolsó?
A Radnótis L osztályba elég sok sznob jár, nem mindenki érzi ott jól magát. A Radnóti főleg reálgimnázium.
3.: A Tömörkénynél gondoltam, de az, hogy a Deák, csak a 4. szerinted, még volt Radnótisként is érdekes.
Amikor én voltam az RMG-ben az L osztályról nem sok jó vélemény volt, mondom tele volt a gazdag emberek gyerekeivel. A csajok agya jórészt el volt szállva, úgy is öltözködtek, volt pár ember, aki pedig menekült az L-ből más osztályokba.
Úgy tudtam, a Tömörkény művészeti iskola.
Ill. úgy tudom, a Radnóti főleg reál vonalon nagyon jó és a volt Ságvári (SZTE Gyakorló Gimnázium) is inkább reál vonalon jó.
Én úgy tudtam, hogy a humán gimnázium a Deák.
A kommentek alapján ha Radnóti és a Ságvári is reál beállítottságú, akkor Humán tárgyak szempontjából valószínűleg tartom, hogy a Deák és a Tömörkény a jobb
Egyébként leginkább a töri érdekel
5.: A honlapjaikat nézd meg, hogy milyen osztályok indulnak zömében, ill. miből, milyen versenyeredményeik vannak a tanulmányi versenyeken!
Az RMG-ből sok orvos kerül ki, de az SZTE-n igen sok reál tudományokban kutató, oktató tudós dolgozik, akik Radnótisok voltak.
Ugyanez igaz a Ságvárira is.
Mivel én reálos ember vagyok, Deákosokkal és Tömörkényesekkel kevesebbet találkoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!